Restaurants Le Soste di Ulisse

the excellences among the gourmet restaurants of Sicily

The best of Sicilian restaurants

The Association Le Soste di Ulisse collects a considerable number of excellence among gourmet restaurants, guided by the art of the best starred chefs present on the island, and master confectioners.

Cuisine is Culture. This phenomenon is declined in many forms with the unique and primary objective of upholding on Sicilian land as an enhancement to the cultural heritage that we enjoy.

Cortile Spirito Santo

Chef Giuseppe Torrisi


Ortigia (SR)

Siracusa, Val di Noto

Lorenzo Ruta Restaurant

Chef Lorenzo Ruta


Modica (RG)

Ragusa, Val di Noto

La Bottega Siciliana Nino Graziano

Chef Claudio Pirovano


Moscow (Russia)

Moscow - Russia

Balìce

Chef Giacomo Caravello


Milazzo (ME) 

Messina, Val Demone

Vineria Modì

Chef Dalila Grillo


Taormina (ME)

Messina, Val Demone

Aquanova Hosteria

Chef Pietro La Torre


Canicattì (AG)

Agrigento, Val di Mazara

Restaurant Zash

Chef Giuseppe Raciti


Zash Boutique Hotel, Riposto (CT)

Catania, Val Demone

Restaurant Sapio

Chef Alessandro Ingiulla


Sapio, Catania

Catania, Val Demone

MEC Restaurant

Chef Carmelo Trentacosti


MEC Restaurant, Palermo 

Palermo, Val di Mazara

Principe Cerami

Chef Massimo Mantarro


San Domenico Palace, a Four Seasons Hotel, Taormina (ME)

Messina, Val Demone

Cavalluccio Marino

Chef & Patron Giovanna Billeci


Lampedusa Island (AG)

Agrigento, Minor Islands, Val di Mazara

Votavota

Chef Giuseppe Causarano e Antonio Colombo


Marina di Ragusa (RG)

Ragusa, Val di Noto

Nangalarruni

Chef Giuseppe Carollo


Castelbuono (PA)

Palermo, Val di Mazara

Osteria dei Vespri

Chef Alberto Rizzo


Palermo

Palermo, Val di Mazara

Restaurant Antica Filanda

Chef Nina Campisi


Capri Leone (ME)

Messina, Val Demone

Pastry shop Cappello

Chef Pasticceri Salvatore e Giovanni Cappello


Palermo

Palermo, Pastry shops, Val di Mazara

Restaurant Signum

Chef Martina Caruso


Hotel Signum, Salina, Isole Eolie (ME)

Minor Islands, Val Demone

Restaurant La Madia

Chef Pino Cuttaia


Licata (AG)

Agrigento, Val di Mazara

Restaurant Locanda Don Serafino

Chef Vincenzo Candiano


Ragusa Ibla

Ragusa, Val di Noto

Restaurant La Capinera

Chef Pietro D'Agostino


Taormina (ME)

Messina, Val Demone

Restaurant La Foresteria

Chef Angelo Pumilia


Planeta, Menfi (AG)

Agrigento, Val di Mazara

Antica Dolceria Bonajuto

Dolciere Pierpaolo Ruta


Modica (RG)

Pastry shops, Ragusa, Val di Noto

Restaurant Al Fogher

Chef Angelo Treno


Piazza Armerina (EN)

Enna, Val Demone

Restaurant Accursio

Chef Accursio Craparo


 Modica (RG)

Ragusa, Val di Noto

Restaurant Shalai

Chef Giovanni Santoro


Shalai Hotel, Linguaglossa (CT)

Catania, Val Demone

Restaurant Broccia

Chef Daniela Cappelli


Hotel Quartara, Panarea, Isole Eolie (ME)

Minor Islands, Val Demone

Capitolo Primo

Chef Damiano Ferraro


Relais Briuccia, Montallegro (AG)

Agrigento, Val di Mazara

Restaurant Gagini

Chef Mauricio Zillo


Gagini, Palermo

Palermo, Val di Mazara

Don Camillo

Chef Giovanni Guarneri


Ortigia (SR)

Siracusa, Val di Noto

Restaurant Capofaro

Chef Gabriel e Camiolo


Capofaro, Salina, Isole Eolie (ME)

Minor Islands, Val Demone

Restaurant I Pupi

Chef Tony Lo Coco


Bagheria (PA)

Palermo, Val di Mazara

Restaurant Il Bavaglino

Chef Giuseppe Costa


Terrasini (PA)

Palermo, Val di Mazara

La Cucina di Donna Carmela

Chef Piergiorgio Alecci


Donna Carmela Resort & Lodge, Riposto (CT)

Catania, Val Demone

Restaurant Crocifisso

Chef Marco Baglieri


Noto (SR)

Siracusa, Val di Noto

Restaurant Coria

Chef Domenico Colonnetta e Francesco Patti


Catania

Catania, Val di Noto

Modì

Chef Giuseppe Geraci


Torregrotta

Messina, Val Demone

Cortile Pepe

Chef Gioacchino Gaglio


Cefalù (PA)

Palermo, Val di Mazara

Terrazza Costantino

Chef Giuseppe Costantino


Sclafani Bagni (PA)

Palermo, Val di Mazara

Newsletter

Sign up for Le Soste di Ulisse Newsletter to receive information, news and proposals reserved for you.